Waarom je blogs plaatsen?

Waarom je blogs op Adisc.be plaatsen? aDisc is een oplossing om meer bezoekers naar je website te krijgen. Je ontvangt ook een beter score op je website door op goede websites te staan. Het kost maar 1 euro voor een heel jaar op aDisc te staan.

Mag ieder bedrijf of persoon op Adisc.be staan?

Alle bedrijven met tech blogs, persberichten en nieuws mogen op Adisc.be staan. GEEN blogs met seks, geweld, racisme of drugse erin. Alleen normale bedrijfsnieuws want Adisc.be is voor elke leeftijd geschikt en wordt netjes gehouden. Iedere aanmelding die niet correct is, wordt niet gepubliceerd.

1 Euro listing

Is de publicatie op Adisc.be echt voor 1 euro per jaar? Ja, je betaald slecht 1 euro per jaar voor een publicatie. Eenmaal gepubliceerd staat het zoals je hebt aangeleverd er 1 jaar op. Er kunnen geen wijzigen worden doorgevoerd. Je kan het wel altijd eraf laten halen en dan worden alle gegevens verwijderd.

Teksten op Adisc

Mag ik in mijn publicatie zelf bepalen hoeveel woorden ik schrijf. Ja, als het maar minimaal 300 woorden is. Het advies is  tussen 500 en 2000 woorden. Hoe meer woorden, hoe beter.

Mag ik een link plaatsen?

Jazeker, het meest verstandige is in de tekst een link te plaatsen van je website.

Hoe betaal ik de 1 euro?

Je kan het formulier invullen, dan kan je met Stripe of Paypal betalen. Stripe is met creditcard en met Paypal heb je diverse betaalmethodes, zoals Ideal.

Hoe snel staat de publicatie op de website?

Na het insturen van je teksten wordt het artikel beoordeeld op een werkdag. Dus binnen 48 uur staat je publicatie online voor 1 jaar.

Kan ik meerdere blogs aanbieden?

Ja, je mag zoveel blogs aanbieden als je wilt. 

Hoe kan ik de publicatie laten weghalen?

Door een email te sturen vanaf het geregistreerde email adres.

Kan ik op nog ander websites offertes, nieuws of publicaties plaatsen?

Ja, we hebben nog meer websites waar je jouw bedrijf, product en diensten kan publiceren. Hieronder een lijst:

Newsfeed

Newsfeed is een website met persberichten voor Overheid, Instellingen en Bedrijven. Het zijn persberichten in het Nederlands, Engels en Spaans. Plaats een persbericht op Newsfeed.

Ik weet er alles van

Blog website met uniek geschreven blogs, waar je een perfect geschreven blog van minimaal 1000 woorden kan laten schrijven. Je krijgt dan onderaan een link naar je website. Laat nu een mooi blog schrijven voor Ik weet er alles van.

Teiger Digital

Op Teiger Digital kan je een blog op zetten over je bedrijf. We kunnen een blog voor je schrijven, maar je mag dat ook zelf erop zetten. Plaats een blog op Teiger Digital

GB Design

Op GB Design kan je een foto met verhaal plaatsen. Een stukje achtergrond van je producten. Hoe het is bedacht en ontworpen. Publiceer nu een foto en tekst op GB Design.

Foto Rapid Online

Op Foto Rapid online kan je een leukste, mooiste of beste foto plaatsen. Een korte beschrijving over de foto en een link in de tekst. Publiceer nu een foto.

Hotel e Inmuebles

Hotel en onroerend goed te koop voor de internationale zakelijke markt. Plaats dan een hotel op hotel e inmuebles. In het Engels en Spaans kan je hier een publicatie plaatsen.

Neobrera

Verkoop je fashion, tassen en accesoires, dan kan je op Neobrera in het US Engels een goed blog laten zetten. Publiceer nu een blog op Neobrera.

Doña Croqueta

Doña Croqueta is een website over Spaanse kroketten, maar ook internationale versies van kroketten. Je kan als bedrijf hier een blog over kroketten plaatsen of een leuk artikel sponsoren.

IHFLN

IHFLN is een US Engelstalige website waar iedereen blogs mag publiceren. Heb je een leuk verhaal over lifestyle? Op IHFLN publiceer je lifestyle blogs.

Porsche Days

Porsche Days is een Belgische website met allemaal Porsche blogs en evenementen. Je kan hier blogs plaatsen en artikelen sponsoren. Publiceer nu op Porsche Days.

Offerte pagina

Op Offerte pagina kunnen bedrijven hun offerte publiceren. Mag van allerlei producten en aanbiedingen zijn. Publiceer nu je offerte op Offerte pagina.

IN Vision Support

Blogs over brillen en lenzen.

Top Grade pharmacy

Apothekers in de wereld