Service

Music Marketing

Het belang van een solide online aanwezigheid is nu groter dan het ooit geweest is. Omdat de nieuwe generatie journalisten en potentiële fans hun research en onderzoek naar je muziek online doet, is het van essentieel belang dat je online profiel ontwikkeld en klaar is voordat ze je naam ‘Googlen’ en je muziek ontdekken.

Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat je muziek in het best mogelijke licht wordt gepresenteerd. Dat relevante inhoud wordt samengesteld en op het juiste moment bij de juiste mensen in de muziekindustrie terecht komt.

av studenten service

Muziek PR

Adisc Digital is veel meer dan een traditioneel public relations bedrijf. Bovendien hebben we uitgebreide ervaring in webontwerp en -ontwikkeling en e-mail en social media marketing. We zijn ook gespecialiseerd in het genereren van leads en het implementeren van langdurige fanbase nurturing strategieën. We nemen graag een stap terug en kijken naar het grote geheel voor je artiest/band/label.

Social media beheer

Je gemeenschap betrokken en aandachtig houden, en potentieel nieuw publiek aantrekken.

Creëren van sociale inhoud met de nadruk op engagement en conversies.

Geoptimaliseerde sociale reclame om het meeste uit je budget te halen en conversies te genereren.

Behandelen alle belangrijke netwerken, waaronder Facebook, Twitter en Instagram.

Je krijgt een toegewijde account manager om toezicht te houden op de activiteiten en je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

We genereren maandelijkse rapporten om de 28 dagen om gedetailleerd in te gaan op de mate van groei en prestaties.