Publiceer je blog


Publiceer je blog of press release.

Publiceer je blog voor maar 1 euro op Adisc.be. Je mag bijna alle Tech onderwerpen publiceren. Alle blogs worden vooraf gecontroleeerd en mocht je een aanstootgevend artikel inleveren, dan wordt het niet gepubliceerd en je bent de 1 euro kwijt. Alleen goede blogs worden geaccepteerd.

  1. Vul de titel in
  2. In content schrijf je minimaal 300 woorden met een link naar je landingspagina of website. 
  3. Vul een samenvatting in van maximaal 50 woorden, want dat wordt tijdelijk op de hoofdpagina gezet. 
  4. Vul in je naam en email adres (worden NIET gepubliceerd)
  5. Betaal via Stripe of Paypal. Met Paypal kan je ook met Ideal betalen.

Totaal betaal je 1 euro voor 1 jaar een listing.

Let op GEEN Sex, GEEN Drugs, GEEN Geweld en  GEEN racisme publicaties. Deze worden geweigerd en je krijgt geen geld terug. Alleen serieuze onderwerpen en achtergrond verhalen. 

Offerte pagina

Wil je een offerte uitzetten op internet. Een goede oplossing is dan naar offerte pagina te gaan, waar je voor 1 euro een offerte aanbod kan publiceer. Je kan bezoekers trekken met een goed verhaal en een mooi aanbod. 

Persberichten

Wil je een persbericht publicatie op internet plaatsen. Een goede oplossing is dan naar Newsfeed te gaan, waar je voor 50 cent een een persbericht kan publiceren. Nieuws en persberichten verdienen aandacht.

Ik weet er alles van

Het life magazine waar je alle informatie en weetjes uitgebreid kan lezen. Volledige informatie, artikelen van 1000 tot 2000 woorden. Wil je wat weten, dan ga je naar ik weet er alles van.

Teiger Digital

Het blog magazine waar je voor 1 euro alle blogs op kan plaatsen die je maar wilt. Publiceer je blog en krijg meer aandacht. Een goed geschreven blog verdient bezoekers. Breng meer bezoekers van Teiger digital naar je blog website.

Foto Rapid online

Het magazine waar je voor 50 cent een je beste foto op kan plaatsen, zodat je wordty gevonden.Publiceer je foto en krijg meer aandacht. Een mooie foto verdient bezoekers. Breng meer bezoekers van Foto rapid online naar je eigen website.

GB Design

GB Design staat voor goede blogs met Design onderwerpen. Publiceer een design en krijg meer aandacht voor je product of ontwerp. Op GB design staan alleen Design blogs en je kan je product toevoegen. Natuurlijk ook met een link.

Adisc

Adisc.be staat voor Tech blogs in de breedste zin van het woord- Publiceer een Tech blog of press release en krijg meer aandacht voor je producten. Op Adisc.be  staan alleen Tech blogs en Persberichten. 

Neobrera.com

Neobrera.com is een fashion blog in de breedste zin van het woord- Publiceer een Mode blog of press release en krijg meer aandacht voor je mode producten. Op Neobrera staat Fashion nieuws in het Engels.

In vision support

Invisionsupport.com is een Engelstalige website met blogs over brillen, zonnebrillen en lenzen. Publiceer een blog of press release en krijg meer aandacht voor je producten. Op In vision support staan Vision blogs.

Top Grade Pharmacy

topgradepharmacy.com is een Engelstalige website met blogs apothekers en alles erom heen. Publiceer een blog of press release in het Engels op topgradepharmacy.com en krijg meer aandacht voor je medische en apothekers producten.

IHFLN

ihfln.com is een Engelstalige website met de nieuwste product blogs. Publiceer een blog of press release met nieuwe producten in het Engels op ihfln.com en krijg meer aandacht voor je nieuwe producten en plaats natuurlijk een link naar je pagina.