Beste manier auto interieur reinigen

Laten we eerlijk zijn: we zitten met de handen in het haar! Ben je het niet beu dat de binnenkant van je auto telkens slechts oppervlakkig gereinigd wordt als je hem naar de carwash brengt? Al het stof, vuil en bacteriën die zich in de loop van de tijd ophopen in de minder toegankelijke delen van je auto hopen zich op in deze zones. Als je de deur achter je dichttrekt, zijn jij en je gezin niet langer alleen. Door de overvloed aan bacteriën en ziektekiemen in je omgeving, ben je maar een paar stappen verwijderd van het ontwikkelen van een belangrijk gezondheidsprobleem. Voor auto-interieurreiniging komen we naar je toe, want een reiniging ter plaatse bespaart je tijd en geeft je de gelegenheid je tijd aan iets anders te besteden terwijl onze vakman het interieur van je auto reinigt. Wij bieden milieuvriendelijke schoonmaakdiensten voor het interieur van elk type auto.

Beste manier auto reinigen

Stofzuigen auto

Stofdeeltjes, vuil, en haren van huisdieren kunnen zich in korte tijd in je auto verzamelen, en zo de ideale omgeving scheppen voor het ontstaan van allergieën bij de inzittenden. Het interieur van je auto stofzuigen is de eerste stap op weg naar een gezondere en milieuvriendelijker atmosfeer. Vuil wordt verwijderd van de stoelen, tapijten en matten, en ook van de hemelbekleding, achterste laadruimte, en kofferbak, door ze te stofzuigen.

Schrobben en borstelen zijn nodig

Het verwijderen van hardnekkig dierenhaar, vuil en stofdeeltjes die diep in de stof zijn doorgedrongen, vereist borstelen en schrobben. Om vlekken uit stoffen en lederen materialen te verwijderen, gebruiken we zachte borstel- en schrobtechnieken met een milieuvriendelijke aanpak. We maken je ventilatieroosters schoon en verwijderen haren en vuil van huisdieren van je tapijten en stoelen.

Het gebruik van stoomreiniging wordt aanbevolen

Stoomreiniging is een doeltreffender middel om hardnekkige vlekken uit tapijten en stoelen te verwijderen dan conventionele methoden. Het is een zeer effectief milieuvriendelijk schoonmaakproces dat gebruikt wordt op watergevoelige stoffen en leer. Het helpt de materialen weer te bevochtigen en hun uiterlijk en functionaliteit te herstellen. Deze techniek omvat ook het reinigen van o.a. de ruiten, bekerhouders, deurstijlen, bekleding, consoles, dashboards, deurpanelen en het ventilatiesysteem.

Een leren autostoel schoonmaken

Leer moet minstens om de drie maanden gereinigd en gehydrateerd worden om het glanzend en vlekvrij te houden. Onze leren autostoelen worden gereinigd en behandeld met zachte borstelharen en leeroplossingen die vuil, watervlekken en vet van de leren stoelen kunnen verwijderen. Bovendien kan een coating-oplossing op je leer aangebracht worden om het het hele jaar door beschermd te houden.

Diepe reiniging met een sproei-extractie systeem

Met een heet water sproei-extractie apparaat en een milieuvriendelijke oplossing maken we het tapijt, de matten, de stoelen, het dak en de kofferbak van je auto grondig schoon. Onze schuimvrije reinigingsoplossing reinigt en desinfecteert de stoffen in je auto grondig, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Dashboard, consoles, en deuren moeten ook schoongemaakt worden

De ultraviolette straling van de zon, vocht en stof kunnen de plastic elementen in het interieur van je auto aantasten. We kunnen verkleurd plastic reinigen, herstellen en weer zo goed als nieuw laten lijken. Deurrubbers bijvoorbeeld moeten behandeld worden, willen ze na verloop van tijd hun soepelheid behouden en niet beginnen te breken bij het openen en sluiten. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om het dashboard, de middenconsole en de deurstijlen schoon te maken.

Zowel leer als stof worden beschermd

Na het reinigen van je leer en stof is een van de meest effectieve manieren om je auto er nieuw te laten uitzien het aanbrengen van een beschermende laag. Dit houdt vlekken op afstand en vernieuwt het materiaal, zodat het langer meegaat. Bovendien zal de bescherming helpen bij het afstoten van water, omdat het water op het oppervlak zal blijven liggen. Reinigen zal eenvoudig zijn omdat het vuil gemakkelijk wegveegt, en de oliën niet worden geabsorbeerd.

Behandeling met ozon

Rook en andere nare geurtjes kwijtraken wordt een fluitje van een cent met behulp van onze Ozon behandeling. De ozongenerator kan gedurende langere tijd in je voertuig blijven. Terwijl het gas in je auto doordringt, neutraliseert het alle geuren, bacteriën en virussen die aanwezig kunnen zijn. Het zal onmogelijk zijn langer door te rijden als je melk in je voertuig gemorst en verwaarloosd hebt, die de stof van je auto doortrokken heeft.

Bron: Auto interieur reinigen van het bedrijf ProCleanDetailing